home hosting design contact telefoon nummer
Kosten
Ons uurtarief is €. 70,--. Voor het ontwikkelen van complete websites berekenen wij geen standaardprijzen. Echter, we kunnen u wel een indicatie geven van de kosten.

Allereerst het volgende: de kosten van een website worden bepaald door verschillende aspecten. Onderstaand de belangrijkste kostenaspecten:
 • Diversiteit van de website:
  Het ontwikkelen van een website met diverse pagina's met een eigen uiterlijk en (veel) verschillende ontwerpen kost meer tijd dan een website met één uniform uiterlijk.
 • Complexiteit van de ontwerpen:
  Het aantal complexe en originele ontwerpen bepaald in hoge mate de benodigde tijd en dus de kosten (het omzetten v/d bestaande huisstijl in "web ontwerpen" vergt in principe minder tijd dan het maken van originele ontwerpen).
 • Gebruikte technieken:
  De gebruikte technieken (bijvoorbeeld e-commerce mogelijkheden, online berekeningen e.d.) zijn ook van grote invloed op de benodigde tijd en dus ook op de kosten.
Daarnaast zijn er nog andere aspecten die in mindere mate van invloed zijn op de kosten. Het ontwikkelen van een website met één uniform uiterlijk maar met tientallen pagina's tekst vergt meer tijd dan een soortgelijke website met 5 pagina's. Echter, niet zozeer de grootte van de website maar de complexiteit bepaald in hoge mate de kostprijs.

Leasing
Deze vorm van lease is uniek in Nederland. Het leasen van software is alleen mogelijk op basis van financial lease. Het unieke van deze vorm van leasing is dat dit niet in combinatie met hardware hoeft. Lease een website voor een vast bedrag per maand! Even een rekensommetje:

 • Een website kost ± € 1.000,-
 • Webhosting kost ± €21,- per maand
 • Een onderhoudscontract kost ± € 100,- per maand
 
 • Kortom u betaald binnen een jaar al snel € 2.450,-
 • De jaren daarna hebt u vaste kosten van € 1.450,- per jaar.

Een leasecontract Basis kost bij ons € 50,- per maand.
(Dat is dus € 600,- per jaar.) of Joomla CSM € 100,- per mand (Dat is dus € 1200,- per jaar.)
U bespaart dan in één jaar al € 1.780,- of € 1.180,-
Opzegtermijn van 3 maand voor afloop van het jaarcontract

Kosten indicatie voorbeeld
Onderstaand volgt nu een indicatie van de kosten voor een gemiddelde website.

Diversiteit:
Website wordt gebruikt als bedrijfspromotie of voor productinformatie en promotie. Relatief uniforme layout van de verschillende pagina's. Ongeveer 10 - 15 pagina's met gemiddeld 1 vel A4 aan tekst en een reactieformulier

Complexiteit (grafische) ontwerpen:
Ongeveer 15 - 20 ontwerpen (inclusief foto's) die niet buitengewoon complex van opzet zijn en waarvan voorbeelden voorhanden zijn vanuit de eigen huisstijl (briefpapier, logo's).

Gebruikte technieken:
Er wordt overwegend gebruik gemaakt van de standaard technieken.

Kostenindicatie (bedragen zijn exclusief BTW):
Ontwikkeling website (eenmalige kosten): € 1.000,--  
Hosting site (gem. kosten per jaar): € 500,--  
Onderhoudskosten (eenmalige kosten):* € 700,--  

* Dit zijn de geschatte onderhoudskosten die ASeb design in rekening brengt. Onderhoud is grafisch en foto's

Dit is slechts een indicatie van de kosten. Om een juiste inschatting voor uw onderneming te kunnen maken hebben we meer gegevens nodig. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek willen we u graag een betere indicatie van de kosten voor uw onderneming geven. Op onze contactpagina kunt u zien hoe en waar we zijn te bereiken.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld
home hosting design contact telefoon nummer
©2001 ASeb design - All rights reserved
Algemeen - Leveringsvoorwaarden