home hosting design contact telefoon nummer
Hosting Plans
Het aanbieden van een website op het Internet wordt tegenwoordig, naar schatting, al door ruim 75 % van alle bedrijven gedaan. Natuurlijk wilt u ook als beginnende (Internet) ondernemer of particulier op het Internet bereikbaar zijn.

U wilt een eigen website op het Internet.
U wilt een breed publiek bereiken.
U wilt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zijn voor uw klanten.
U wilt dat uw website veilig en in een stabiele omgeving gehost wordt.
Small Business
nternet is voor u een belangrijk medium om te laten zien dat uw bedrijf ook via het web te vinden is. U kunt op een overzichtelijke manier uw producten aanbieden. De website heeft meerdere webpagina’s met eventueel beeldmateriaal. Alle bestellingen lopen via een e-mail formulier.

Setup kosten € 41.18
Uw kosten per maand zijn € 21.00 (betaling per kwartaal)
Productvergelijking
Medium Business
ernet is voor u het medium om te laten zien dat uw bedrijf op het web te vinden is. U kunt op een overzichtelijke manier uw producten aanbieden. De website heeft meerdere webpagina’s met veel beeldmateriaal. U overweegt gebruik te maken van allerlei functionaliteiten zoals voorraadbeheer, verkoopapplicaties en databasekoppelingen. Alle bestellingen lopen via een e-mail formulier. Tevens biedt u uw klanten de mogelijkheid aan om productbeschrijvingen te downloaden.

Setup kosten € 4118
Uw kosten per maand zijn € 40.33
Productvergelijking
Large Business
nternet is voor u het medium om uw producten via het web aan te bieden. Uw klanten kunnen online producten bestellen en betalen. U maakt gebruik van allerlei functionaliteiten zoals voorraadbeheer, verkoopapplicaties en databasekoppelingen. Dit pakket is de eerste grote stap om uw producten via het web aan te bieden door middel van e-commerce.

Setup kosten € 41.18
Uw kosten per maand zijn € 83.95
Productvergelijking
Datawerkeer
Tarieven dataverkeer
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW tenzij anders vermeld
home hosting design contact telefoon nummer
©2001 ASeb design - All rights reserved
Algemeen - Leveringsvoorwaarden